Linkpartners

 
Hieronder vind u websites die reeds een link hebben gemaakt naar ons.
 
www.euralcode.nl
Om een eenduidige karakterisering van afvalstoffen binnen de EU mogelijk te maken is door de commissie van de EU één lijst van afvalstoffen coderingen opgesteld en aangenomen.
 
www.kringloopcentrumutrecht.nl
De Arm is een milieu vriendelijke organisatie die al 25 jaar aan kringloopbedrijvigheid doet.|
Een kringloopwinkel is een winkel waarin goederen die voor de een niet meer bruikbaar zijn, ingezameld en verkocht worden aan een ander die er nog wel wat in ziet. 
 
www.twiddus.nl
Kringloopwarenhuis Twiddus werkt actief aan hergebruik en aan het verkleinen van de afvalberg. Dit doen wij door goederen die op punt stonden om te worden weggegooid, in te zamelen, indien mogelijk te repareren en  te verkopen in ons eigen kringloopwarenhuis.
 
www.methorstmilieu.nl
Methorst Milieu is een dynamisch familiebedrijf sterk op het gebied van afvalcontainers, recycling, bedrijfsafvalinzameling, sloopwerken, saneringen en bouwstoffen.
 
www.bemmelcontainerservice.nl
Bemmel Container Service heeft een uitgebreid assortiment van containers voor de opslag en inzameling van afval- en reststromen.

www.kringloopwinkelwijchen.nl
De Kringloopwinkel valt onder de Stichting Vraag & Aanbod. Dit betekend dat zij werken zonder winstoogmerk.
 
www.support4management.nl
Ben een creatieve meedenker, die managers en beslissers van alle niveau's over dode punten heen kan helpen en die  vanuit "de bedrijfsdoelstellingenĒ redenerend, oplossingen zoekt en aanreikt.

www.donkelaar.nl
Donkelaar Containerservice is uw deskundige partner op het gebied van afvalverwerking in Veenendaal e.o. Wij beschikken over een eigen containerdienst waarmee wij voor zowel particulieren als bedrijven een passende oplossing bieden voor het inzamelen van afval. 
 
www.schaatsland.nl

www.vanwerven.nl
Als dienstverlener houdt Van Werven zich onder andere bezig met de inzameling van resr- en afvalstromen die op een duurzame wijze worden hergebruikt, gerecycled worden of nuttig toegepast.

www.sinkegroep.nl 
Sinke Recycling verwerkt puin-, bouw-, sloop-, hout-, groen- en andere soorten
bedrijfsafval. Containers van 2 tot en met 40 kuub worden hiervoor door eigen containerauto's op locatie geplaatst, gewisseld of gehaald. 
 
www.ijsselmondenieuws.nl 
Nieuws en informatie medium voor de Gemeente Rotterdam, de deelgemeente IJsselmonde en haar omgeving.

www.gosrioolontstopping.nl
Een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van rioolstelsels.

www.sansfin.nl
Een kringloopwinkel gelegen in het hart van de gemeente Venlo. U vindt ons midden in het centrum aan de Bolwaterstraat 15, nabij het nolensplein.


www.aokbv.nl/NL/Home.aspx
De adviseur en opleider voor de milieubranche. AOK bv is het bedrijf van Jan Kloosterman die, in figuurlijke zin, meer dan 20 jaar tot over zijn oren in het afval zit.

www.totalwastesystems.nl/
Total Waste Systems (TWS), is een handelsonderneming in het marktsegment van logistieke producten, m.n. op het gebied van afval inzamel middelen voor huishoudelijke en industriŽle afval inzamelmiddelen, 

http://www.vanvlietafvalinzamelaarsbv.nl 
Van Vliet Afvalinzamelaars is opgericht door mensen die ruimschoots hun sporen in afvalland hebben verdiend. Wij werken vanuit het principe:
"leer van de ervaringen uit het verleden".

www.spa-bv.nl/pagina/p/0/beginpagina.html
Bij SPA Groep BV worden opleidingen aangeboden voor medewerkers van de afval- en reinigingsbranche en voor medewerkers van plaagdierbestrijdingsbedrijven. 

www.wecycle.nl/
Wecycle wil zoveel mogelijk elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste) inzamelen en garandeert een optimale recycling. Hierdoor komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en hoeven er minder primaire grondstoffen te worden onttrokken aan de natuur.

www.niwo.nl/pagina/52/home.html 
De NIWO heeft als doel het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het  binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg.

www.eeko.com/ 
Wij ondersteunen bedrijven, organisaties en instellingen door hen een deel van de milieuzorg uit handen te nemen, door de inzameling van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons. 

www.klaveren.com/
Van Klaveren is een internationale inzamelaar en handelaar in lege cartridges en mobiele telefoons. 

www.green-deals.nl/
Green-deals.nl is van en voor ondernemers, zij is een versneller voor duurzaam ondernemen.

www.teeuwissen.com
Actief in het reinigen, inspecteren, vernieuwen en onderhouden van (hoofd)riolen en alles wat daarmee in verbinding staat.

www.duurzamerwerken.nl
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu.

www.kringloopzeeland.nl/
Duurzaam kopen, is eerst bij een kringloopwinkel binnen lopen.

www.woningontruiming-dieteren.nl
Zij zijn u graag van dienst in de regio Limburg waaronder Geldrop, Helmond, Venray, Venlo, Weert, Roermond, Sittard, Maastricht, Heerlen en alle dorpen die om deze genoemde dorpen/steden heen liggen. 

www.vihbcursus.nl/links
IMAG Opleiding & Advies organiseert regelmatig de opleiding VIHB Snel, voordelig en onder zeer deskundige begeleiding tijdens, maar ook nŠ de opleiding.

www.textielrecycling.nl
De  VHT vertegenwoordigt ruim 90% van de ondernemingen in de textielherwinningsbranche. Dit maakt de  VHT tot een goede en overtuigende gesprekspartner voor de centrale overheid,  provinciale en gemeentelijke overheden, en voor andere belangenorganisaties.

www.it-recycling.nl
Wij willen uw oude computers, laptops, servers en monitoren opkopen. Altijd het hoogste bod, snelle afwikkeling en met exacte registratie. Alleen voor bedrijven en instellingen.

www.harddisk-shredder.com
Harde schijven vernietigen op locatie en onder uw toeziende blik, dan ziet u precies wat er gebeurd en bent u totaal zeker dat er geen informatie uit kan lekken.

http://www.borgch.nl/web/nl/46_energielabel_nieuwbouw.htm
Energielabel nieuwbouw

http://www.frankenservice.nl/index.html
Franken Service is specialist in het opruimen van bedrijven en woningen.
 
www.woningontruiming-regionaal.nl
Woningontruiming Regionaal B.V. verzorgt verhuizingen naar een zorginstelling (seniorenverhuizingen), woningontruimingen op maat en het bezemschoon opleveren van woningen.

http://www.stagemotor.nl 
De beste stages en afstudeeropdrachten vind je op Stagemotor.nl. met dagelijks nieuwe stageplaatsen in alle regio's.

http://www.easytalent.nl/
EasyTalent studenten uitzendbureau is gespecialiseerd in de werving en selectie van jong talentvol personeel.

http://www.startersbanen.nl/
Starter vacatures vind je op de enige echte vacaturebank voor starters.

http://zoekbijbaan.nl/
De leukste bijbanen en vakantiebaantjes vind je op Zoekbijbaan.nl. Met dagelijks nieuwe bijbanen in alle regio's. Op zoek naar een horeca bijbaan of een bijbaan in de zorg?

http://bijbaantje.nl/
Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 197 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

http://www.zoekvakantiewerk.nl/
Vind snel vakantiewerk of parttime werk op de grootste parttime vacaturebank

http://zoekoppas.nl/
De meest complete oppassite van Nederland, de plaats waar ouders oppassers vinden en andersom.

http://stagetips.nl
Welkom op Stagetips! De site voor studenten die informatie zoeken over stagelopen, het solliciteren voor een stage en studenten die stage gaan lopen.

www.vosmetaalhandel.nl/nl/service

Ons metaalbedrijf beschikt over een grote diversiteit aan containers waarmee op een veilige en verantwoorde manier metaalafval kan worden afgevoerd.               U bepaalt het aantal, het formaat en soms zelfs de kleur van de containers.Container vol? U belt en wij wisselen de volle container binnen 24 uur om voor een lege.

http://www.angstelgoud.nl/inkoop-goud.php                                                Goud inkoop met als doel hergebruik.

www.vet4fun.nl                                                                                                        Kijk voor de boeken en kledingwinkels op de website.

http://www.deruilsite.nl                                                                                              De Ruilsite is een website die is bedoeld om mensen in contact met elkaar te brengen     die goederen of diensten te ruilen of weg te geven hebben. Geld komt er in principe niet aan te pas. 

http://speurkoop.nl                                                                                  Verkoop je spullen online! - Plaats nu snel een gratis advertentie.

http://www.scholierenwerk.nl/scholierenwerk                                          Bijbaantje

http://www.officecity.nl/stalen-kasten                                                                            Stalen archiefkast

http://www.travocs.nl/                                                                        Opleider in de afval- en reinigingsbranche.

www.rommelmarkten.org                                                                                        Geef uw spullen een tweede kans                           

http://www.olssen.nl/lockers                                                                Lockers 

http://nubuiten.nl                                                                              Tuinhout

Als u onze doelstelingen onderschrijft en uw activiteiten aansluiten bij de onze, nodigen wij u uit linkpartner te worden, wij zullen dan graag onze link op uw website plaatsen.

 
Op de volgende pagina vind u informatie hoe u een link kunt maken naar onze website.
Inloggen
Winkelwagen
Items:
0

Totaal:
Ä 0,00

Bekijk - bestel - betaal
Concept & Realisatie: Estrategy